U bevindt zich hier → Home

Schrijnwerkerij geeft hout vorm

Hout. In de natuur komt zijn sfeervolle, warme karakter prachtig tot zijn recht. Maar ook in en rond uw woning schittert het materiaal. Denk maar aan statige houten poorten, waarmee u bezoekers in stijl verwelkomt. En houten ramen en deuren, die uw huis een ongezien cachet geven.
Hout staat garant voor klasse, degelijkheid én gezelligheid. Troeven die elk huis verdient.
Schrijnwerkerij F & R Simons bezorgt ze: want onze vakmannen geven uw hout vorm.

Schrijnwerkerij: voor buiten en binnen

Waarvoor vertrouwt u op de jarenlange ervaring van schrijnwerkerij F & R Simons? Voor alles – zolang er hout bij te pas komt, tenminste.

  • Duurzaam buitenschrijnwerk
    Van houten poorten tot houten ramen en deuren: hout leent zich prima voor buiten. Het materiaal trotseert weer en wind, en vraagt – zeker na een extra beschermlaag – amper onderhoud.
  • Verrassend algemeen schrijnwerk
    Van uw houten dakgebinte, over uw binnendeuren, tot uw trap: hout voelt zich prima thuis in uw woning. Daar charmeert zijn warme look. Of verbaast – dankzij een likje verf of vernis – zijn veelzijdige karakter.

Schrijnwerkerij plaatst ú centraal

F & R Simons is niet zomaar een schrijnwerkerij: niet de machines en materialen staan hier centraal. Het draait om ú, en om uw droomproject. We starten dus nooit in het wilde weg: doe rustig uw wensen uit de doeken, profiteer van ons advies en bespreek de technische mogelijkheden.
Klinkt alles goed? Dan schieten onze ervaren schrijnwerkers in actie. Met een opmerkelijk resultaat als gevolg.