U bevindt zich hier → Over ons

Schrijnwerker op wie u kunt bouwen

Van uw houten dakconstructie tot uw ramen in hout: een schrijnwerker heeft flink wat invloed op de looks én de degelijkheid van uw huis. U wilt dus een schrijnwerker op wie u kunt bouwen.
Bij F & R Simons vindt u die – al meer dan 41 jaar!

Schrijnwerker vol groeiende kwaliteit

De familieschrijnwerkerij werd in 1972 door vader Frans Simons uit de grond gestampt. Klaar om – traag maar gestaag – te groeien. Iets waaraan zoon Rudy sinds 1982 meewerkt. Waarom vader en zoon voor een rustige maar constante groei gaan? Om te vermijden dat de zaak boven hun hoofd uitstijgt. Want nu evolueren het machinepark en de personeelsbezetting altijd geleidelijk mee. Waardoor het bedrijf zijn kwaliteitsvolle, persoonlijke aanpak als schrijnwerkerij kan blijven garanderen.

Schrijnwerker met duurzaam, ecologisch hout

Een schrijnwerker zonder goed hout, is als een modeontwerper zonder stof – het eindresultaat kán dan niet in orde zijn. Daarom werkt F & R Simons alleen met het beste materiaal: duurzaam, ecologisch hout. De planken en balken zijn standaard niet FSC-gecertificeerd, maar kunnen op uw aanvraag FSC-gecertificeerd verkregen worden. Dan dragen ze allemaal het certificaat als bewijs van hun groene productie.

Schrijnwerker met beste resultaat

F & R Simons geeft  zijn duurzaam, ecologisch hout alleen maar in handen van een goed opgeleide en hoog gekwalificeerde schrijnwerker. Hierdoor mogen we zonder blikken of blozen beweren: ons schrijnwerk is van het beste op de markt. En het strafste van al? Die perfectie krijgt u tegen een scherpe prijs.
Een schrijnwerker die uw vertrouwen waard is? Klop aan bij F & R Simons en vraag voorbeelden en prijzen.