U bevindt zich hier → Recht op premies?

Klantenservice: van sterk advies tot slimme premies

F & R Simons steekt zijn hart in zijn schrijnwerk. Maar ook onze klanten dragen we een warm hart toe: we verwennen hen net zo graag als onze ontwerpen. Met een vlekkeloze service, gericht advies en wegwijzers naar alle mogelijke premies.

Voorbeelden van premies voor schrijnwerk:

  • Vervangt u zowel het glas als het schrijnwerk in uw woning? En is uw huis minstens 25 jaar oud? Dan mag u de renovatiepremie van de Vlaamse overheid aanvragen. Is uw woning twintig jaar oud? Dan wacht er een verbeteringspremie.
  • Renoveert u uw schrijnwerk en is uw woning minstens tien jaar oud? Dan geniet u van het verlaagde btw-tarief van 6% in de plaats van 21%.

F & R Simons herinnert u niet alleen aan deze, en andere, premies. We loodsen u ook door de voorwaarden en helpen u bij de aanvraag ervan.

Premies boven op hoogstaand vakwerk

Hoewel premies een leuke extra zijn, is zo’n tegemoetkoming niet alles. Voor uw schrijnwerk zoekt u ook een ervaren vakman en kwaliteitsmateriaal. Bij F & R Simons vindt u de beste houtsoorten en experts met oog voor afwerking en zin voor creativiteit. En dat allemaal tegen een scherpe prijs … én vergezeld van alle mogelijke premies.

Kom het zelf ontdekken: maak een vrijblijvende afspraak met F & R Simons.

Wijzigingen van de vermelde voorwaarden kunnen niet op F & R Simons verhaald worden. Zie voor meer info de website www.vlaanderen.be of www.premiezoeker.be