U bevindt zich hier → Algemeen schrijnwerk → Brievenbussen

Brievenbussen als eerste indruk

Het eerste wat bezoekers of passanten van uw huis zien? Dat is vaak uw brievenbus. Die vooraan op uw oprit of toegangspad de wacht houdt. En toch worden die brievenbussen wat stiefmoederlijk behandeld. Waarom zou u ze niet dezelfde uitstraling als uw woning geven? Bijvoorbeeld in warm, duurzaam hout? Zo doet ze dienst als stijlvol visitekaartje.

Unieke brievenbussen in hout

F & R Simons maakt al jaar en dag brievenbussen in hout: altijd van de beste kwaliteit, zodat ze weer en wind doorstaan. Maar nooit twee keer identiek. In ons atelier werken we telkens unieke ontwerpen af, die we creëerden op basis van úw wensen. Aan u dus de keuze of u een strakke, moderne brievenbus wilt of één met sierlijke bogen en krullen.

Brievenbussen op maat van u én uw postbode

Wist u dat brievenbussen een opening van 23 bij 3 cm moeten hebben? En ruim genoeg moeten zijn om grote enveloppen te ontvangen? F & R Simons weet dat wél. Onze vakmannen adviseren u dus graag bij uw ontwerp. Zo staat er straks niet alleen een knappe brievenbus voor uw deur te blinken, de postbode laat er ook met plezier uw post in achter.

Uw woning vergezellen van een stijlvolle brievenbus in hout? Doe inspiratie op via de vele brievenbussen die F & R Simons al heeft ontworpen en vraag ons om een vrijblijvende offerte.