U bevindt zich hier → Algemeen schrijnwerk → Kroonlijsten

Kroonlijst: oude klasse in uw recente woning

Waarom het woord ‘grandeur’ en oude herenhuizen hand in hand gaan? Omdat die woningen uitpakken met rijkelijk versierde plafonds, en een kroonlijst op de grens met de muur. Betekent dit dan dat uw recentere woning nooit die allure zal hebben? Toch wel. F & R Simons smukt uw plafonds op met de sierlijsten van weleer.

Kroonlijst: esthetisch en praktisch

Met een kroonlijst geeft u elke kamer in een mum van tijd een nieuw elan. De vorm, rondingen en het reliëf van de sierlijsten fleuren uw ruimte op. Toch hebben ze niet alleen een esthetische meerwaarde, ook een praktische: achter een slim ontworpen kroonlijst verstopt u elektriciteitsdraden of indirecte verlichting.

Kroonlijst: uniek ontwerp met kwaliteit

U wilt een interieur dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en brengt er graag uw eigen smaak in tot leven. Daarom maakt F & R Simons een unieke kroonlijst – volgens uw beschrijving of plan. Qua degelijkheid zijn de sierlijsten wél allemaal ‘één pot nat’: F & R Simons creëert elke kroonlijst uit kwaliteitsvol hout dat zich vlot laat monteren.

Uw kamer een ongeziene uitstraling bezorgen? F & R Simons omringt uw plafond graag met de gepaste kroonlijst. Vraag een vrijblijvende offerte of voorbeelden.