U bevindt zich hier → Algemeen schrijnwerk → Terrassen

Terras in hout: rust gegarandeerd

Zonnebaden, barbecueën, een boekje lezen: uw terras is dé locatie om te genieten. Met een terras in hout verzekert u zich er ook van. Want dat oogt niet alleen mooi, het blijft ook jarenlang intact. Zo bent u er zeker van dat losliggende of aangetaste planken uw verdiende rust niet verstoren.

Terras in hout: ideaal bij warmte en koude

Een terras in hout staat garant voor een warme uitstraling. Dat mag u ook letterlijk nemen, want in tegenstelling tot een stenen terras voelt een terras in hout nooit koud aan. Gelukkig wordt het evenmin gloeiend heet, zoals terrastegels in de blakende zon wél doen. Nog een troef die een terras in hout voorheeft op zijn stenen variant: het is vorstbestendig.

Terras in hout: een match met uw huis

De tuin werd met de jaren meer en meer het verlengde van uw woonkamer. Ook uw terras in hout moet er dus bij aansluiten. Geen probleem, F & R Simons biedt u een waaier van mogelijkheden. In ons gamma vindt u niet alleen talrijke houtsoorten in uiteenlopende tinten. Ook wanneer we uw terras aanleggen, creëren we via de verschillende legpatronen de look die ú verkiest.

Terras in hout: vakman in terras aanleggen

Laat u uw terras aanleggen door F & R Simons? Dan verzekert u zich van vakmanschap. Niet alleen bouwen we uw terras op met hout van de beste kwaliteit. We leggen het ook precies zoals het hoort: op een stabiele, waterdoorlatende ondergrond. Met voldoende afstand tussen de onderbalken en de terrasplanken. En bevestigd met sierlijke, roestvrije schroeven.
Droomt u van zalig nietsdoen op uw terras in hout? Laat F & R Simons uw zorgeloze terras aanleggen.