U bevindt zich hier → Algemeen schrijnwerk → Dakconstructies

Daktimmerwerk: belangrijkste deel van uw huis

Het dak boven uw hoofd? Het biedt u warmte en bescherming. Het geeft vorm aan uw huis. En het houdt uw inboedel droog en schimmelvrij. U merkt het: uw dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw woning. Vertrouw het daktimmerwerk dan ook toe aan een specialist. F & R Simons gaat voor niets minder dan stevige houten dakconstructies.

Daktimmerwerk: sterke houten dakconstructies

F & R Simons is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van houten dakconstructies. Met de beste houtsoorten beschermen onze vakmannen u jarenlang tegen weer en wind. Terwijl u zich buigt over de stijl van uw dak, focust F & R Simons op de sterkte en duurzaamheid ervan. Twee levensbelangrijke factoren bij daktimmerwerken.

Daktimmerwerk: in alle vormen en maten

Een zadeldak, lessenaardak of schilddak? U klopt voor al uw daktimmerwerk aan bij F & R Simons. De werkwijze verloopt altijd hetzelfde: we bespreken de plannen, kiezen de geschikte houtsoort, bereiden alles voor in ons atelier, en plaatsen de houten dakconstructies. En ook het resultaat is altijd identiek: want al ons daktimmerwerk is van topniveau.
De kers op de taart voor uw woning? Reken voor uw daktimmerwerk op F & R Simons.